Spune da pentru un păr sănătos și mătăsos!

preț vechi
280 RON
preț nou
000 RON
 • Stopează căderea părului
 • Întăreşte rădăcina firului de păr
 • Conferă strălucire
  părului

produs natural

complex de vitamine și minerale

Formula unică a uleiului MEGA HAIR oferă un complex de elemente nutritive indispensabile în întreținerea și îngrijirea scalpului și părului.

Componentele uleiului MEGA HAIR

Jojoba

Regenerează, hrăneste și întăreste firul de păr. Hidratează scalpul ajutând astfel la eliminarea unor afectiuni cum ar fi mătreața, foliculita, dermatita seboreică.

Lămîie

Element natural ce redă strălucire firului de păr, îi conferă luminozitate și-l revitalizează.

Ylang-Ylang

Stimulează creșterea părului, îi conferă volum și strălucire. Previne ruperea și despicarea vârfurilor firelor de păr.

Piper negru

Contribuie la reducerea și tratarea căderii părului cât și la întărirea rădăcinii firelor de păr.

AVOCADO

Revitalizează foliculii piloși prin stimularea circulației sangvine. Bogat în nutrienți, acest element previne calviția și contribuie la creșterea rapidă a părului.

RICIN

Bogat în acizi grași omega-9, acest element pătrunde în pielea scalpului și stimulează creșterea părului prin hrănirea și excitarea rădăcinilor firelor.

SEMINȚE DE STRUGURI

Conțin până la 72% acid linoleic omega-6, care tratează afecțiunile pielii scalpului și activează procesele naturale de regenerare a părului.

Vitamina E

Înlătură inflamațiile pielii scalpului şi hrănește rădăcinile firelor de păr

Acționează pentru sănătatea părului Dvs.

 1. stopează căderea părului
 2. întărește firul de păr de la rădăcină până la vârfuri
 3. elimină problema vârfurilor despicate
 • Fortifică părul din rădăcini
 • Asigură frumusețea și bogăția părului
 • Garantează un păr moale și sănătos
 • Previne căderea părului
 • Oferă volum părului
 • Stimulează creșterea

Complex de vitamine și minerale

Alegerea perfectă

Trei pași simpli pentru un păr sănătos. Pentru obținerea unui efect cît mai EVIDENT, trebuie să:

 • Pas 1

  Aplicați 10 ml de produs pe pielea capului, masînd rădăcinile cu mișcări circulare pentru ca uleiul să intre in piele

 • Pas 2

  Acoperiti capul cu un prosop sau cu o cască din polietilenă

 • Pas 3

  Lasați să acționeze timp de o oră, după care spălați părul în mod obișnuit

Recomandat de medicii trihologi

Fiecare persoană suferă într-o oarecare măsură de probleme cu părul sau pielea scalpului, indiferent de sex. Starea ecologică deplorabilă a mediului, surmenarea în urma lucrului și alimentația dezechilibrată duc la deteriorarea părului și pielii pînă la o stare gravă. În consecință, culoarea părului se estompează, el își pierde puterea și volumul, devine despicat la capete, firele se rup ușor și cad în abundență. În experiența mea de medic triholog, am încercat o mulțime de remedii care ar fi trebuit să ajute pacienții să fortifice părul, să mențină aspectul estetic și sănătatea acestuia în condiții casnice. uleiul pentru păr MEGA HAIR este o descoperire cu adevărat revoluționară!

Elemetele naturale din componență lui acționează benefic asupra părului deteriorat, fragil și cu vîrfuri despicate. Cercetările clinice și experimentale au demonstrat eficiența uleiului în lupta cu calviția și căderea părului.

Tratamentul regulat cu uleiul MEGA HAIR asigură un păr puternic și rezistent!

Sănătatea și frumusețea părului depind de o multitudine de factori diferiți. Doar utilizând o formulă complexă de nutrienți veți obține rezultate ireproșabile Tatiana Talmaci, coafor profesionist, recomandă:

 • Să aveți o alimentație echilibrată și să administrați un complex de vitamine și minerale.
 • Să alegeți peria potrivită, să pieptănați părul cu grijă și să nu îl expuneți la acțiunea factorilor termici.
 • Să spălați părul cu grijă, să masați regulat pielea capului, să faceți un curs de mezoterapie și să utilizați remedii naturiste pentru îngrijirea părului în condiții casnice.
 • Să adoptați un mod de viață sănătos și să vă relaxați cît mai des.

Efect confirmat de către milioane de bărbați și femei din întreaga lume!

Am început să folosesc placa de păr și, în consecință, părul s-a subțiat foarte tare, a devenit friabil, cu capete despicate și ars la suprafață. Am încercat o muțime de metode pentru a-l restabili: laminarea părului acasă cu gelatină, tratarea cu măști, co-washing, renunțarea la placa de păr. Toate procedurile nu aveau nici un rezultat. M-a ajutat uleiul pentru păr Hair Life! Era suficient să îl stropesc pe păr. Îl aplicam în fiecare zi!

- Lena Goldobenco -

Fetelor, MEGA HAIR este salvarea mea! Din cauza unor probleme de sănătate și medicamentelor, părul meu a început să cadă în abundență, firele au devenit foarte subțiri, fragile și lipsite de viață. Credeam că va trebui să-mi tai părul. În 2 luni am reușit să restabilesc aspectul sănătos al părului! Aplicam uleiul zilnic și masam rădăcinile cu tinctură de piper pentru ca să crească mai repede. Sunt mulțumită de rezultat!

- Alexandra Frunză -

Este un produs spectaculos! Merită de încercat ! Il folosesc de cănd a apărut. Mi-a lăsat părul foarte moale și ușor de pieptănat. Nu am decât cuvinte de laude pentru acest ulei.  Sunt foarte mulțumită.

- Maria Rotaru -

Hey! Am o prietenă care a stopat căderea părului cu MEGA HAIR. Din copilarie a avut un păr foarte slab și acum câteva luni începuse să i se intrevada chelia. Peste câteva luni de tratament trebuie să mă credeți că nici nu am mai recunoscut-o     deja începea să i se îndese părul! Și tot ce a făcut a fost să folosească în fiecare dimineță și seara MEGA HAIR și doar atit!

- Stela Popov -

Bună, am avut și eu aceasta problemă și am incercat multe maști naturale cu uleiuri pentru păr, sampon nizoral, insă fără rezultate prea bune. La mine a funcționat uleiul MEGA HAIR, m-am folosit de el și părul a devenit mai strălucitor și nu a mai căzut in cantități exagerate. Mersi!

- Andreea Bubuioc -

Comandă acum cu50% Reducere

şi Primeşte CADOU BONETĂ BUFANTĂ
DIN POLIETILENĂ

Promoția este valabilă

 • 00 ore
 • 00 minute
 • 00 secunde
preț vechi
280 RON
preț nou
000 RON

Formular de comandă

INFO

Preț cu livrare: 00 RON

Vă mulțumim pentru comandă!

Comanda Dumneavoastră, Nr. , a fost primită și transmisă pentru prelucrare.

În curînd veți fi contactat de operatorii noștri la numărul indica de Dumneavoastră pentru a confirma comanda și vă vom propune o metodă convenabilă de livrare a produsului.